tiistai 22. toukokuuta 2018

Vieraita Suomesta ja Vegas baby!

Koska oon aina ajoissa näitten postausten kanssa, niin mennäänpä noin kaks kuukautta ajassa taaksepäin, kun sain vieraita Suomesta! Tai no vieraan, kun Eetu tuli käymään. <3 Meillä oli viikko yhteistä aikaa, ja saatiin käytettyä se aika tehokkaasti täällä Seattlessa pyörimiseen ja turreiluun. Yritin näyttää Eetulle mahollisimman paljon tätä kaupunkia, joten jet lagista toipumiseen sille ei valitettavasti jääny aikaa. :D





Ehittiin myös tehä parin päivän reissu Las Vegasiin, jossa vuokrattiin auto ja ajeltiin Grand Canyonille. Mutta koska ei olla kun muut, päädyttiin sillä reissulla sinne kanjonin pohjalle, eikä sinne päälle mihin kaikki muut menee ottamaan kuvia. Anyways, oli hauska reissu vaikka Nevadan ja Arizonan aavikoilla ajellessa tuntukin että maisemat ei vaihtunu melkein ollenkaan.

Illalla Vegasiin palattua pyörittiin stripillä jonkun aikaa jonka jälkeen taidettiin mennä hotellille. Tähän väliin täytyy mainita, että oli kyllä hulppein hotelli missä oon ikinä ollu! Huoneen ikkunasta avautu vielä näkymät stripille nii ai että!

Seuraavana päivänä pyörittiin vähän lisää siellä stripillä ja käytiin mm. Coca Cola Storessa, mistä olisin varmaan ostanu kaiken jos oisin vaan pystyny. Myöhemmin samana päivänä käveltiin sille kuuluisalle Las Vegas -kyltille, jossa yllätyttiin siitä, että ihmiset oikeesti jonottaa päästäkseen ottamaan kuvan sen kyltin alle. Me ei jaksettu moiseen touhuun ryhtyä, vaan päädytiin ottamaan kuvia siitä sivusta. Sen jälkeen palattiin hotellille, käytiin syömässä ja mentiin VIHDOIN pelaamaan kasinolle. Me molemmat voitettiin ihan kivasti rahaa, joten tuuria oli matkassa!

Vegasista voisin sanoa sen verran, että onhan se sellanen paikka, mihin on ainaki kerran elämässä päästävä. Jotenki niin hieno mutta outo paikka samaan aikaan. Kallistahan siellä on, ja melkein kaikki on feikkiä, mutta silti ehottomasti käymisen arvonen paikka!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti