keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

#onnellinen

Helouu! Aika vaan juoksee eteenpäin, oon ollu täällä jo reilu 10 kk! Tuntuu jotenkin tosi oudolta koska vastahan mää tänne tulin. Oon viimeaikoina viettäny muutamia hetkiä ihan vaan ajatellen tätä kulunutta vuotta täällä, ja melkein joka kerta saan kyyneleet silmiin. Oon niin kiitollinen kaikesta tästä, ja maailman onnellisin tyttö kun oon saanu tavata niin monia ihania ihmisiä täällä. Puhumattakaan mun hostperheestä, joka tuntuu ihan oikeelta perheeltä mulle. Oon oppinu niiltä niin paljon ja saan aina tukea kun sitä tarvin oli kyse mistä tahansa. En oikein voi ees sanoin kuvailla miten onnellinen oon. Tää paikka tuntuu niin kodilta.

On mulla myös muuta ilosta kerrottavaa! Viime perjantaina Emmasta tuli isosisko, kun hosteille synty maailman sulosin pikkumies. <3 Saan siis viettää nää viimeset kuukaudet täällä vauva-arjen keskellä, mutta en todellakaan valita! Vauva on täyttä rakkautta ja hän on kyllä vallottanu meiän kaikkien sydämet jo ekasta päivästä lähtien.

Sitten voitas mennä siihen mitä kaikkee täällä on viime aikoina tullu tehtyä. Siis meiän eläintarhaan tuli kaks sarvikuonoa!! Ne tuli kai jo huhtikuussa, mutta käytiin Emman kanssa kattomassa niitä vähän ennen mun Miamin reissua. Ollaan tähän mennessä nähty ne jo kahesti, ja toisella kerralla jopa syötiin lounasta niitten seurassa (tai sen toisen kanssa se joku 2 minuuttia mitä se siinä hoodeilla köpötteli).

Nää pingviinit on kyllä myös aikamoisia



Kesäkuun alussa meillä oli sellanen Au Pair Disco Boat Cruise, mikä toimitti meiän sen kuukauden LCC-miitin virkaa eli sinne oli tavallaan pakko mennä. Meinasin aluks vaan skippaa koko homman, koska olin samaisella risteilyllä myös viime syksynä eikä kokemus ollu mikään huikein. Koko paatti oli tupaten täynnä eikä ulkonakaan viittiny hengailla kun sato vettä ja oli kylmä. Oon kuitenki ilonen, että päätin mennä nyt uudestaan, koska oli ihan sikakiva ilta! Mentiin vielä risteilyn jälkeen puistoviinille, mikä oli aika jees.


Seattle Great Wheel

Risteilystä muutama päivä eteenpäin piti sanoa heipat mun parhaalle kaverille Carmenille, kun se muutti Kaliforniaan toiseks au pair -vuodekseen. Carmen asu tossa ihan muutaman talon päässä samalla kadulla kun mää, niin on ollu vähän outoa nyt kun se ei enää ookaan täällä. Carmenin viimesenä iltana käytiin syömässä Five Guysissa, koska siitä oli tullu vähän niinku meiän paikka täällä. Siitä mentiin hengaamaan Golden Gardensiin ja sitten olikin jo heippojen aika.

Pitihän meiän nyt joku muisto Five Guysiin meistä jättää

Muutama viikko sitten käytiin parin suomitytön kanssa vihdoin vallottamassa Rattlesnake Ledge, kun se homma meni vähän puskiin sillon viime syksynä.. :D (En muista oonko täällä siitä sen kummemmin maininnu, mutta lähettiin yhen kaverin kanssa vallottamaan samaista vuorta ja valittiin vahingossa se pidempi, 10 mailin (n. 16 km) lenkki. Ei sitten koskaan päästy perille asti, vaan about 2-3 tunnin kävelyn jälkeen käännyttiin takasin kun pimeys alko laskeutumaan. Ihan mielenkiintonen reissu silti, ainakin näin jälkeenpäin naurattaa.) Maisemat sieltä huipulta oli aika huikeet ja oon niin ilonen, että mentiin, vaikka se nouseminen tekiki välillä aika tiukkaa.





Sitten oon tietysti nauttinu kesästä ja auringosta..


..ja opettanu Emmalle miten tehään käpylehmiä..


..ja viettäny juhannuspäivää Museum of Pop Culturessa.




Sirius Mustan takki!!



4th of Julya tuli myös vietettyä viikko sitten. Mentiin Yuliethin kanssa Gas Works Parkiin kattomaan ilotulituksia, mitkä oli kyllä huikeet. Puisto oli täynnä ihmisiä, mutta löydettiin hyvä paikka mistä nähtiin tosi hyvin.


Muuten noin yleisesti ottaen arki täällä rullaa suht normaalisti. Töitä mulla on enemmän tai vähemmän vähän päivästä riippuen, kun hostäiti on tosiaan nyt kotona vauvan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti