maanantai 9. heinäkuuta 2018

Vacay in Miami

Au pair -vuoteen kuuluu kaks palkallista lomaviikkoa, joista toisen vietin touko-kesäkuun vaihteessa. Kohteeks valikoitu Miami ja matkaseuraks sain rakkaan Essin Suomesta. <3

Olin varannu itelleni yölennon Miamiin, mikä oli ihan jees. Päästiin tosin jostain syystä lähtemään reilu tunti myöhässä, ja tottakai vietettiin tää tunti siellä lentokoneessa, mikä ei ihan ollu mun lempparijuttu. Mutta lento meni hyvin ja olin perillä about tunti ennen Essiä. Siinä sitten parisen tuntia oottelin siellä kentällä ja vihdoin se neiti sieltä saapu. Otettiin lyft ja mentiin meiän airbnb-kämppään, joka oli aika söpö.

Ekana päivänä ei kauheesti tehty mitään, koska oltiin niin väsyneitä pitkistä matkoista. Käytiin vaan kaupassa ja hengailtiin kämpillä. Muina päivinä kierreltiin Miami Beachia, käytiin Wynwood Wallseilla tsekkaa hienoja seinämaalauksia ja outleteissa shoppailemassa sekä hengailtiin vaan. Meidän harmiks ei pystytty pitämään kun yks rantapäivä, koska molemmat palettiin aika pahasti niin elämä vähän hankaloitu siinä sitten. Parastahan tässä oli se, että aurinko ei ees paistanu sinä päivänä kunnolla.

Oli kyllä kiva viikko ja oli ihana päästä hengaamaan Essin kanssa pitkästä aikaa. <3




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti