tiistai 9. toukokuuta 2017

Meininkejä

Hellooo! Vähän jääny tän blogin päivittäminen, mitä nyt reilu puoli vuotta elelty hiljaisuudessa. Tilannehan on nyt siis se, että oon edelleen Suomessa. Oon kuitenkin edelleen matchingissa, ja matchejakin on tullu ihan kiitettävästi tässä matkan varrella (en varmastikaan valehtele kun sanon, että reilu parikymmentä). Sitä oikeeta ei vaan oo löytyny.

Tähän mennessä oon skypettäny neljän perheen kanssa. Viimeisin perhe, jonka kanssa skypetin itseasiassa viime perjantaina, on Connecticutista, ja siihen kuuluu isä, äiti, 9-vuotias poika ja 6-vuotias tyttö. Vanhemmat ainakin vaikutti tosi mukavilta ja oisin kyllä valmis tonne menemään. Ainut asia, mikä vähän huolettaa on se, että ne tarvis niitten uuden au pairin jo 5.6., mutta mää en jotenkin uskalla luottaa siihen, että saisin kaikki pakolliset asiat hoidettua siihen mennessä, koska viisuminkin saamiseen voi mennä huoletta se muutama viikko. Tää perhe kuitenkin kerto, että ne skypettää vielä muutaman muun au pairin kanssa tällä viikolla ja loppuviikosta sitten toivottavasti tekevät päätöksiä. Jännää!

Tässä nyt oli vähän lyhyesti jonkinnäköstä tilannepäivitystä. Joku päivä voisin itseasiassa kertoa vähän tästä mun pitkittyneestä matching-prosessista ja fiiliksiä siitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti