sunnuntai 27. elokuuta 2017

Lähtöfiiliksiä

Huh, ehinpäs tulla vielä kirjottelemaan ennen lähtöä. Täällä on viime päivät yritetty hoitaa vielä viimesiä juttuja lähtöön liittyen ja tuntuu että vieläki ollaan vähän vaiheessa. Perjantaina sain otettua itteäni niskasta kiinni pakkaamisen suhteen, mutta eipä sekään kovin pitkälle edenny. :D Asiaahan ei helpota yhtään tää mun tunteiden vuoristorata, mikä jyllää koko ajan. Välillä on ihan hyvä fiilis, mutta välillä taas tuntuu että itkulle ei tuu loppua. En todellakaan oota sitä huomisaamua, kun kentällä pitää sanoa ne viimeset heipat. Onneks mulla on hyvät tukijoukot täällä niin saan ehkä vähän tsempattua. Plus että pari muutaki au pairia lähtee samalla lennolla, nii vertaistukea on onneks saatavilla.

Välillä sitä vaan miettii, että mihin sitä on taas ittensä pistäny. Tuntuis niin paljon helpommalta jäädä vaan Suomeen, mutta eihän sitä aina sen helpoimman kautta kannata mennä. Joskus pitää poistua omalta mukavuusalueeltaan, että pääsee lähtemään kohti unelmia. Ja kyllähän mulla oottaa siellä aivan hirmu mukava perhe, joka aikoo tehä kaikkensa että tunnen oloni kotosaks siellä. Ainii, sain ne vihdoin kiinni ja ollaan nyt muutamat sähköpostit laitettu mun host äidin kanssa. Oon myös vähän jutellu yhen ruotsalaisen au pairin kanssa, joka lähti muutama viikko sitte ja asuu kans Seattlessa. Helpottavaa, että on ees vähän jo jotain kontakteja siellä päässä.

Ens viikko tulee varmasti olemaan rankka aikaerojen ja kaikkeen uuteen totuttelemisen (+ pitkien koulupäivien) takia, mutta täytyy vaan tällä suomalaisella sisulla pärjätä! Perjantaina pääsen sinne perheeseen ja koitan viimestään sieltä sitten päivittää kuulumisia tännekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti