lauantai 4. marraskuuta 2017

Halloween

Halloweenia vietettiin täällä viime tiistaina. Jos totta puhutaan, ehkä kaiken hypetyksen jälkeen olin oottanu että se on täällä paljon isompi juttu kun mitä se sitten todellisuudessa oli. Näin kyllä muutaman tosi hienosti koristellun talon, ja jotkut oli pistäny oikeesti isolleen. Vähän harmittaa, etten ottanu kuvia kun vaan yhestä talosta, ja sekin on otettu nopeesti ohi ajaessa, ettei vaan liian stalkkerimeiningiltä vaikuttais.

Joo kiinnittäkää vaan huomiota nuihin koristeisiin.. :D

Halloweeniin kyllä valmistauduttiin aika perusteellisesti. Käytiin pumpkin patchilla hakemassa kurpitsat, joista osa maalattiin ja osa kaiverrettiin sekä hankittiin tietysti asut trick or treatingia varten. Ite pääpäivänä sitten oottelin että hostit tuli kotiin, jonka jälkeen laitettiin asut päälle ja lähettiin kiertämään. Jotkut yritykset oli mukana trick or treatingissa, ja tarkotuksena oliki käydä muutamassa ja tulla sen jälkeen kiertelee meiän naapurustossa. Eipä kuitenkaan kauheesti kierrelty, kun mun hostlapsi ujosteli/kyllästy ja halus tulla kotiin. Mutta!! Tässä meiän lähellä on yks talo, jonka pihalle oli rakennettu Harry Potterin Viistokuja, ja käytiin kattomassa se. Oli kyllä niin cool!

Trick or treatingin jälkeen tultiin kotiin, syötiin dinner ja katottiin samalla It's the Great Pumpkin, Charlie Brown -leffa. Kuulemma ihan klassikko täälläpäin, itehän en ollu ikinä kuullukaan koko leffasta :D Sit vaan hengattiin kotona ja ooteltiin että ihmiset tulee trick or treataamaan meitä. Siinäpä se halloween oikeestaan sitten oliki. Olihan täällä sillon edellisenä viikonloppuna jotain bileitä, mut liput olis ollu jotain luokkaa 45 dollaria ja yli, niin ei ihan napannu lähteä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti