perjantai 29. joulukuuta 2017

"All I Want For Christmas Is Youuuu!"

Tuota otsikon laulua sai kyllä kuunnella joulun alla ihan riittämiin. Jouluhössötys alko täällä siinä marraskuun alussa muistaakseni, aika suoraan halloweenin jälkeen. Kaupat alko olee täynnä kaikkee joulukrääsää, myös niitä rumia joulupaitoja. Mun mielestä toi hössötys oli aika huvittavaa, mutta vaan hyvällä tavalla! Tosin vähän ois ehkä voinu hillitä ennen joulukuuta.

Täällä meillä jouluun valmistauduttiin koristelemalla taloa vähän, hakemalla kuusi ja koristelemalla se. Missasin kyllä suurimman osan tosta tekemisestä, mutta ei se mua niin paljoo jääny harmittamaan, koska ei toi niin paljoa eronnu siitä mitä Suomessa tehään. Oli meillä myös jouluvalot ulkona, mutta ei ollu mitenkään sellaset överit mitä elokuvissa näkyy. Ei kuitenkaan kovin kauas tarvinu lähtee ettimään, kun sellasiakin alko löytymään.

Huomatkaa mun Suomi-lapanen! Hostiskän iskä teki sen mulle <3

Sitten päästäänki ite jouluaattoon. Siitä ei oikeestaan kauheesti oo kerrottavaa, koska täällä se on ihan normaali päivä. Aamulla heräsin aikasin skypettämään kotiin, jonka jälkeen katoin pari joululeffaa. Niin ja koristeltiin joulukeksejä! Illalla syötiin hostiskän tekemää pitsaa (parasta itetehtyä pitsaa ikinä!!) ja tietenki laitettiin keksejä ja kaakaota Joulupukille ja porkkana Petterille ennen nukkumaanmenoa. Myöhemmin kävin ajelemassa tuolla lähistöllä kattelemassa jouluvaloja. Kesärenkailla lumessa ajaminen oli aika mielenkiintosta, mutta selvisin!

Nää kaks ekaa kuvaa jouluvaloista on otettu aiemmin samalla viikolla.








Joulupäivä on täällä sit se millon sitä joulua oikeesti vietetään. Mulla oli herätys aamulla soimassa, koska jos joskus nousen ilomielin aikasin, niin se on jouluna. Kuulin kun muut oli jo avaamassa lahjoja olohuoneessa ja liityin seuraan. Lahjaks sain liput Ed Sheeranin keikalle (<3!!), spa-lahjakortin, ihan vähäsen karkkia, kynttilän, käsisaippuan, ilmotustaulun ja valot siihen sekä viinipullon. Päivä jatku oikeestaan samalla tavalla kun aattoki, linnottauduin omaan huoneeseen kattomaan joululeffoja. :D Illalla syötiin dinneri yhessä; perunamuusia ja jotaki lihaa. Jälkkäriks oli suklaavanukasta. Ei mitään Suomen tasoa meiän jouluruuat siis ollu, mutta ei mua haitannu, vaikka vähän perunalaatikkoa kaipasinki.

Cookies for Santa

Sain oman joulusukanki! <3 (toinen oikealta)

Amerikkalainen joulu oli sellanen asia minkä oon ehottomasti halunnu kokea, ja oon kyllä ilonen siitä, että sain viettää sen just täällä ja just näitten ihmisten kanssa. Kuulin, että aika moni au pair matkas hostperheensä kanssa toiselle puolelle maata sukuloimaan, mutta me oltiin ihan vaan kotona omalla porukalla. Suomessa mun joulut on yleensä juoksemista paikasta toiseen, enkä oo sen myötä oikeestaan ollu mikään jouluihminen moneen vuoteen, mutta tää joulu oli just sellanen millasena joulun haluisinki pitää. Ihanan kiireetön <3

Mainitsin tuossa aiemmin jo lumesta, mutta kerrotakoon nyt vielä että mekin saatiin tänne valkonen joulu! Aaton aattona alko satamaan lunta ja sitä jatku ainaki joulupäivään asti. Nyt ollaan kuitenki jo palattu senkin osalta normaaliin, sillä tätä kirjottaessa ulkona sataa vettä eikä luntakaan enää näy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti